Autorizatia Integrata de Mediu

Home / Autorizatia Integrata de Mediu

Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu anunta publicul interesat asupra luarii deciziei de actualizare a autorizatiei integrate de mediu pentru S.C. OEHLER MECANICA S.R.L. pentru activitatile desfasurte pe amplasamentul din localitatea Marsa, str Uzinei nr.1, judetul Sibiu.

Decizia a fost luata in urma consultarii autoritatilor membre C.A.T., intrunit in data de 27.01.2016 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu.

Decizia de emitere a autorizatiei integrate de mediu se va afisa la sediul Primariei Avrig si al Agentiei pentru protectia Mediului Sibiu, pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu http://apmsb.anpm.ro si a titularului de activitate.Proiectul autorizatiei integrate de mediu poate fi consultat pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu http://apmsb.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc in scris la la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Sibiu, din Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2A sau elecronic la adresa de e-mail office@apmsb.anpm.ro (in termen de 30 zile de la data ultimului anunt public).