Termeni şi condiţii

Home / Termeni şi condiţii

Prin utilizarea site-ului oehlemecanica.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile de funcționare ale acestui site, descrise mai jos:

1. Accesul la informatiile afisate in oehlermecanica.ro este gratuit.

2. Toate informațiile conținute in oehlermecanica.ro sunt proprietatea firmei S.C. OEHLER MECANICA S.R.L. Orice copiere a informațiilor conținute de oehlermecanica.ro, în alt scop decât pentru uzul personal, fără acordul scris al S.C. OEHLER MECANICA S.R.L. reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor.

3. Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiteți prin poșta electronică sau prin altă modalitate vor fi folosite de S.C. OEHLER MECANICA S.R.L. pentru comunicarea cu dumneavoastră și nu vor fi transmise unei terțe persoane. Orice altfel de comunicari sau materiale pe care le transmiteți către noi (întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel) vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

4. ÎNTREGUL CONȚINUT AL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT FĂRĂ O ÎNȘTIINȚARE ÎN PREALABIL ȘI VĂ ESTE OFERIT „CA ATARE” FĂRĂ A SE OFERI NICIO GARANȚIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

5. Firma noastră asigură garanția tuturor produselor comercializate, potrivit dispozițiilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) și conform informațiilor privind garanția produselor descrise în certificatul de garanție a produsului, pentru fiecare produs în parte. Aceasta va avea loc în termen de 15 zile de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Garanția se validează cu certificatul de garanție și cu factura din colet. Pentru fiecare cerere de garanție se întocmește proces verbal, care va conține informatii privind produsul, data de achiziționare a acestuia, reclamația concretă cu care vă adresați serviciului de relații cu clienții. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin telefon la 0040-(0)269-526110, prin fax la 0040-(0)0269 526502 sau prin poştă la adresa S.C. OEHLER MECANICA S.R.L., Adresa: Str. Uzinei, Nr. 1, RO – 555250-Avrig, Jud. Sibiu, România.